Odbor stravovacího provozu

přijme do hlavního pracovního poměru zaměstnance na plný úvazek na pozici

vedoucí bistra

Požadavky:

  • organizační a komunikační schopnosti
  • vysoké pracovní nasazení, samostatnost
  • morální a občanská bezúhonnost
  • požadované vzdělání – výuční list, maturita
  • praxe minimálně 3 roky
  • zkušenosti z oblasti gastronomie
  • zkušenosti s vedením týmu

Náplň práce:

  • zajištění provozu bistra
  • vedení týmu pracovníků bistra
  • koordinace cateringových služeb
  • zajištění odbytu
  • objednávka zboží
  • tvorba nabídky – kalkulace cen produktů bistra a cateringu
  • sledování exspirace zboží
  • zajištění dodržování všech zákonných norem, hygienických pravidel a vnitřních předpisů organizace
  • kontrola teploty v chladicích zařízeních a zapisování podle předpisu HACCP
  • komunikace s dodavateli a nákup zboží
  • zpracování měsíčních zpráv o hospodaření kavárny, proběhlých a plánovaných cateringových a jiných akcí
  • skladové hospodářství

Nabízíme: https://iweb3.fnusa.cz/wp-content/uploads/Benefity_zamestnanci-3.pdf

Nástup: dle dohody

Písemné nabídky doložené profesním životopisem a Souhlasem se zpracováním osobních údajů předloží zájemci osobně na Odbor stravovacího provozu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Pekařská 53, Brno, prostřednictvím doručovatele na adresu: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Odbor stravovacího provozu, Pekařská 53, 656 91 Brno nebo v elektronické podobě na adresu sekr.osp@fnusa.cz.

Kontakt pro dotazy: tel. +420 603 198 323, e-mail: sekr.osp@fnusa.cz