Odbor stravovacího provozu

přijme do pracovního poměru zaměstnance na plný úvazek na pozici

 kuchař/ka – specialista (výroba dietních jídel)

Požadavky:

  • praxe v oboru min. 2 roky
  • specializace ve výrobě dietních jídel v rozsahu dietního systému
  • organizační a komunikační schopnosti
  • vysoké pracovní nasazení, samostatnost, kreativita
  • morální a občanská bezúhonnost

Náplň práce:

  •  výroba dietních jídel v rozsahu dietního systému – polévky, hlavní jídla, přílohy
  •  příprava jídel na talíř a výdej
  •  pracovní doba 5:00 – 13:30, pondělí – pátek, 1 x za 14 dní pracovní víkend

Nabízíme: https://iweb3.fnusa.cz/wp-content/uploads/Benefity_zamestnanci-1.pdf

Termín nástupu: dle dohody

Písemné nabídky doložené profesním životopisem s uvedením údajů o dosavadní praxi předloží zájemci na odbor stravovacího provozu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Pekařská 53, Brno, prostřednictvím doručovatele na adresu: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Odbor stravovacího provozu, Pekařská 53, 656 91 Brno nebo v elektronické podobě na adresu sekr.osp@fnusa.cz.

Kontakt pro dotazy: tel. +420 543 185 501, e-mail: sekr.osp@fnusa.cz