,

Rekonstrukce vjezdu do FNUSA – omezení provozu

Vážení pacienti,

v době od 23. 8. 2018 do 15. 11. 2018 bude probíhat rekonstrukce hlavního vjezdu do naší nemocnice z Mendlova náměstí. Cílem je rozšířit vjezd ze stávajících 2 na 3 pruhy a to, jeden pro pacienty, jeden pro sanitky a třetí pruh výjezdový. Důvodem je nevyhovující propustnost areálu a často bránící vozidla veřejnosti vjezdu sanitkám, a to především rychlé záchranné službě. Stejně tak se jedná o navazující přípravu na případný parkovací dům.

Z důvodu této rekonstrukce a zajištění bezpečnosti pacientů bude od 23. 8. 2018 do 15. 11. 2018 omezen a regulován vjezd automobilů veřejnosti do areálu. Do areálu budou mít zajištěn vjezd jako doposud všechny vozidla zajišťující provoz nemocnice, sanitky, hasiči či policie stejně tak i pacienti s průkazkou ZTP.

V předpokládaném termínu  od 16. 10.  do 23. 10. bude uzavřen hlavní vjezd přes Mendlovo náměstí a bude se tudy z areálu jen vyjíždět. Sanitky budou přesměrovány přes vjezd Pekařská, vjezd vozidel hasičů či policie, ostatních obslužných vozidel a pacientů s průkazkou ZTP bude přesměrován na služební vjezd do nemocnice za lékárnou.

V okolí nemocnice je možno nalézt parkovací stání na parkovištích či v parkovacích domech soukromých subjektů (Hybešova, Václavská, Mendlovo náměstí), a to v různých cenách/hodinu (30 – 70 Kč).

Omluvte prosím dočasná omezení pohybu chodců a vjezdu automobilů.

Prosím, dbejte pokynů vrátných.

Děkujeme za pochopení!